Initiatul (The adept), autori, Katherine Kurtz si Deborah T. Harris, Carti, recomandari, comentarii, rezumate, scriitori
Mirelutza - Bine ati venit pe pagina mea de web!
Nu se poate realiza conexiunea la baza de date.Nu se poate selecta baza de date.

» Prima pagina
Culori
Legatura dintre numere si cifre
Dictionare online
Retete culinare
Util in bucatarie     Nou
Carti si comentarii     Nou
Caracteristici zodii
Rugaciunile zodiilor
Conversii unitati de masura
Superstitiii sau arta de a crede
Murphy
Aparitii editoriale
Contact


Data: 24-05-2024.  Ora: 16:31:35.   vizitatori
  Home » Carti si comentarii » Initiatul 

Initiatul (The adept )


Autor: Katherine Kurtz si Deborah T. Harris
Titlu original: The Nostradamus prophecies
Traducator: Mihai Moroiu
Colectie: Nautilus fantasy


 

Cartea “ Initiatul ” este o lucrare plina de fantezie, magie si ocultism, enigmatica si captivanta in acelasi timp.

Personajul principal, Sir Adam Sinclair , “mai mult decat un doctor, mai mult decat un detectiv” este ”un initiat prin venele caruia curge sange de templier” (New York Times). Misiunea sa este aceea de a “proteja Lumina de cei rataciti pe Calea Intunericului” (New York Times).

Fost scrimer si calaret-dresor, Adam isi dedica cea de-a doua tinerete unei pasiuni mai vechi – medicina, fiind convins ca astfel isi va indeplini mult mai usor menirea – aceea de a vindeca si salva suflete. Colaboreaza cu politia in diverse cazuri (a caror rezolvare nu se poate realiza prin mijloacele clasice, ci prin cunostinte si practici pe care numai un initiat le stapaneste) si accepta cu daruire sa-l ajute pe Peregrine Lovrat, un pictor foarte talentat care are aptitudini deosebite, neaccesibile oricui. Opera artistului degaja o anumita luminozitate, o profunzime artistica extraordinara care surprinde detalii incredibile ale vietii si personalitatii personajelor conturate, detalii pe care le vede numai el, Peregrine Lovrat.


Initiatul (The adept)
+ Click pt. a mari imaginea

Atunci cand il intalneste pe Adam Sinclair, Lovrat nu reuseste deloc sa-si controleze viziunile pe care le are, viziuni care il transpun intr-o alta lume – o lume superioara in care doar cei initiati pot face fata cu succes informatiilor ce le sunt revelate. Starea artistului este critica, viziunile avute doborandu-l din punct de vedere psihic pe Peregrine Lovrat.

Intuind foarte bine darul extraordinar cu care fusese inzestrat artistul si dorind sa faca un aliat dintr-un individ ce poseda calitatea de a vedea dincolo de aparente, de timpul prezent si de sufletul fiecaruia, Adam decide sa-l ajute pe Peregrine Lovrat sa-si controleze viziunile. El face acest lucru nu numai din dorinta de a-l vindeca pe acesta, ci mai ales pentru faptul ca aptitudinile deosebite ale artistului aveau sa fie folosite in slujba Luminii in viitorul apropiat.

Metodele folosite de Adam Sinclair pt a-l vindeca pe Peregrine Lovrat nu presupun negarea viziunilor avute si inchiderea definitiva a accesului la aceste informatii pe care doar initiatii le puteau intelege si utiliza in slujba binelui, ci constau in acceptarea si interpretarea celor percepute de subconstientul artistului, in mod progresiv, pe masura dezvoltarii sale spirituale.

Urmarind firul actiunii suntem partasi ai unor intamplari extraordinare, enigmatice. Adversarii lui Adam se dovedesc a fi membrii ai unei loje foarte puternice, ce se folosea de magia neagra pentru a-si duce la indeplinire planurile, insa cu ajutorul prietenilor sai, Peregrine Lovrat si detectivul Noel McLeod, Adam Sinclair reuseste pentru moment sa-i opreasca de la distrugerea ordinii Planurilor Interioare.

Cu toate acestea … “vanatoarea abia a inceput … fiara este treaza!”

 

          LIBRARIE ONLINE

 
   » 2Suflete.ro - Matrimoniale, prietenii, intalniri, Anunturi matrimoniale, Relatii, dating online, gratuit, femei, barbati - Perechea ta online  
   » MyLink.ro -Director web, ghid Internet in imagini, catalog web, linkuri verificate manual  
Cazare Valcea - Pensiune si Restaurant Vladesti

  Ultimul update Mi - 28.ian.2013