Traieste clipa, Savor the moment, autor, Nora Roberts, Carti, recomandari, comentarii, rezumate, scriitori
Mirelutza - Bine ati venit pe pagina mea de web!
Nu se poate realiza conexiunea la baza de date.Nu se poate selecta baza de date.

» Prima pagina
Culori
Legatura dintre numere si cifre
Dictionare online
Retete culinare
Util in bucatarie     Nou
Carti si comentarii     Nou
Caracteristici zodii
Rugaciunile zodiilor
Conversii unitati de masura
Superstitiii sau arta de a crede
Murphy
Aparitii editoriale
Contact


Data: 15-07-2024.  Ora: 17:44:13.   vizitatori
  Home » Carti si comentarii » Traieste clipa 

Traieste clipa (Savor the moment)


Autor: Nora Roberts
Titlu original: Savor the moment

Traducator: Raluca Podeanu
Colectie: Cvartetul mireselor
Editura: Lira (2011 )


"Traieste clipa" este cel de-al treilea roman al seriei “Cvartetul mireselor”, serie ce a debutat cu volumele “ Vis in alb” si “Parfumul iubirii”.
Parker, Emma, Laurel si Mac sunt patru bune prietene ce au in comun atentia pentru detalii si dorinta de a organiza evenimente fastuoase, menite sa marcheze momentele speciale ale unei nunti. Inca din copilarie, mai mult in joaca, ele organizau nunti in curtea casei lui Parker si treptat pasiunea lor pentru astfel de evenimente s-a amplificat. In prezent, cele patru prietene lucreaza in propria lor companie specializata in organizarea de nunti (Vows).

Mac surprinde in imagini magnifice momentele fericite traite de protagonistii fiecarui eveniment. Ea trateaza fiecare nunta ca pe un eveniment unic si este determinat sa le arate oamenilor, in imagini, calatoria spre fericire facuta chiar in ziua nuntii lor, acel “moment definitoriu care ii transforma in ceva unic”.
Traieste clipa (Savor the moment)
+ Click pt. a mari imaginea

Emma este o persoana foarte inflacarata, sensibila, romantica, iubitoare de frumos. Ea este capabila sa creeze aranjamente florale impresionante. In mainile ei florile prind viata in aranjamente ce le pun in valoare prospetimea, parfumul si coloritul sublim. Metri intregi de tul, lumanari cu arome minunate si flori ce amintesc de gradinile Edenului, creeaza o atmosfera de basm pentru orice eveniment organizat de compania Vows (Legaminte). Pentru Emma florile sunt “inima unei nunti”, o marturie sublima a dragostei, o materializarea a ceea ce poate fi mai frumos si mai pur pe lume.
Laurel este pasionata de arta culinara si creeaza torturi si deserturi spectaculoase (atat ca gust, cat si ca design), perfect adaptate cerintelor clientilor Vows. Din mainile ei indemanatice ies produse finite perfecte, elegante si atat de aspectuoase ca ar putea trona la loc de cinste in orice vitrina.
Parker Brown este persoana care nu cunoaste ce-i oboseala, ea fiind capabila oricand sa transforme in realitate visul oricarei mirese. Pentru ea jobul este mai presus de viata personala, iar satisfactiile sunt pe masura efortului depus. Detaliile, programele si urarile lui Parker sunt componenta cea mai importantaa a muncii de la Vows.
Parker este perfectionista. Ea nu cunoaste notiunea de esec, nu clacheaaza in momentele de stres maxim si nu intra niciodata in panica. Pentru ea fiecare eveniment trebuie sa fie perfect si depune pentru realizarea acestui obiectiv foarte mult efort. Pe de alta parte, ea pune mare pret pe prietenia ce o leaga de Mac, Emma si Laurel si nu ezita sa intreprinda toate masurile necesare pentru ca acestea sa fie fericite.

Cele patru romane ale seriei ”Cvartetul mireselor” ne impartasesc frumoasele povesti de dragoste traite de cele patru prietene: Mac, Emma, Laurel si Parker.
In romanul “Traieste clipa” suntem martori ai povestii de dragoste infiripate intre Laurel si Delaney Brown (fratele lui Parker), de care Laurel este indragostita, in secret, inca din copilarie.
Laurel nu prea crede in dragoste si este mult prea modesta sa-si inchipuie ca poate avea parte de ea. Indragostita in secret, inca din copilarie, de fratele celei mai bune prietene ea nu da nici o sansa dragostei. Cu toate acestea, sub impulsul momentului, Laurel il saruta patimas pe Del , iar acest sarut va declansa o pasiune puternica intre cei doi. Treptat Laurel se vede nevoita sa-si invinga temerile si cu ajutorul lui Del va trece peste toate obstacolele ridicate de prejudecatile sale.
Delaney Brown este un reputat avocat, un barbat puternic, rafinat si foarte intelligent. El face parte dintr-o clasa sociala de elita, fiind, alaturi de Parker, mostenitorul unei averi colosale si a domeniului Brown, o proprietate impresionanta prin marimea, grandoarea si luxul care o defineste. El va ceda sentimentelor de dragoste pe care le simte pentru Laurel si va lupta pentru iubirea lor, astfel ca acea clipa materializata prin sarutul ce a declansat scanteia dragostei sa se transforme in eternitate.

          LIBRARIE ONLINE

 
   » 2Suflete.ro - Matrimoniale, prietenii, intalniri, Anunturi matrimoniale, Relatii, dating online, gratuit, femei, barbati - Perechea ta online  
   » MyLink.ro -Director web, ghid Internet in imagini, catalog web, linkuri verificate manual  
Cazare Valcea - Pensiune si Restaurant Vladesti

  Ultimul update Mi - 28.ian.2013